donderdag 11 februari 2016

de film Dora The Explorer - Dora Redt Sprookjesland (2015) kijken

Sprookjesland is in gevaar en alleen het magische water uit het Glittermeer kan het land redden! Dora, Boots en jij moeten samen diep het Nooit-meer-te-Zien bos in gaan om de magie terug te brengen naar Sprookjesland. Ga ook mee in een slaapliedje en heb plezier in de achtbaan in het Avonturenbos. Let’s Go!

DORA REDT SPROOKJESLAND
Dora en Boots hebben jouw hulp nodig om Sprookjesland te redden, reis samen diep het Nooit-meer-te-Zien bos in om water uit het Glittermeer te halen!

Bron:bol.com






kijken



maandag 8 februari 2016

De film Dora The Explorer - Dora Danst Te Hulp (2007) kijken

Marcheer als een mier, beweeg van achter naar voor, schud
je heupen, en help Dora Zwieber de Vos te hulp te dansen! Dora danst te hulp :
Wanneer een gemene Dansende Elf Zwieber bedriegt en hem in een fles opsluit, moet Dora te hulp dansen! Help Dora en Boots een weg te swingen door een piramide, over de oceaan en naar het kasteel van Koning John the Silly, zodat ze één grote wens kunnen winnen en Zwieber kunnen redden! Plus...
Help!:
Baby Jaguar zit vast in een boom! Isa zit vast in een zandkuil! En Benny zit vast boven op de Glibberige Geiser! Help je Dora en Boots om iedereen te redden? Leo de circusleeuw: Klaar voor een circusavontuur? Dora en Boots hebben je hulp nodig om het Schommelbos door te komen, over de Koorddansbrug, en naar de Grote tent, zodat Leo een circusleeuw kan worden! Als peuters te hulp dansen dan leren zij,
Engelse taalvaardigheden: Zeg "red" voor rood, "yellow" voor geel, "purple" voor paars, en nog veel meer.

Lichamelijke beweging: Doe de Piratendans, de Mieren-inje- broek-dans, de 'Iedereen kan dansen'-dans, en nog veel meer.

Visuele vaardigheden: Vind een pepervaatje in Rugzak, lees Kaart, kies het juiste pad, en nog veel meer.

Bron:bol.com

zondag 7 februari 2016

De film Dora The Explorer - Wereldavontuur (2007) kijken

Dora heeft je hulp nodig tijdens haar grootste avontuur ooit: ze moet Vriendschapsdag redden en daarvoor de hele wereld over reizen! Ga jij als ontdekkingsreiziger mee om haar te helpen?

Dora's wereldavontuur: Overal in de hele wereld vieren de mensen Vriendschapsdag! Maar Zwieber steelt per ongeluk alle speciale glimmende vriendschapsarmbandjes. Dora en hij moeten nu samenwerken en alle armbandjes terugbrengen naar de vriendschapsparades in Frankrijk, Tanzania, Rusland en China! En voor dit wereldavontuur hebben ze jouw hulp nodig!

Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Stereo
Taal: Engels, Frans, Nederlands


Bron:bol.com

zaterdag 6 februari 2016

De film Dora - Let's Learn Box (2015) kijken

Het Alfabet Leren
A staat voor ‘allerbest’ in deze vijf ABC-afleveringen van Nick Jr.! Kinderen leren alles over letters en lezen, door naar de bibliotheek te gaan met Umizoomi en Diego, Dora te helpen ABC-dieren te redden en in klassieke verhalen te duiken met Kai-Ian en het Wonder Team!

Kleuren ontdekken
Alle kleuren verzamelen! In deze 5 Nick Jr avonturen leren kinderen alles over de kunst van kleuren, van verven en tekenen tot het mixen van kleuren. Samen met Dora en het Wonder Team duiken ze kleurboeken in, mixen ze kleuren met de Bubbel Guppies en zoeken ze naar kleurrijke vormen met Team Umizoomi!

Cijfers Leren
Je kan rekenen op je Nick Jr. vrienden om je rekenles te geven in deze vijf afleveringen! Tel kometen met Team Umizoomi, ontdek de school met Dora en nog veel meer!


Bron:bol.com



dinsdag 2 februari 2016

De film Dora The Explorer - Dora Redt Het Land Van Kristal (2009) kijken

Vergezel Dora op een dubbel zo lang, magisch avontuur in een verhalenboek en bevrijdt het Land van Kristal uit de handen van de slechte Koning! Plus nog andere magische avonturen!

DORA REDT HET LAND VAN KRISTAL
De slechte Koning heeft de kristallen weggenomen en daardoor ook alle kleur uit het Land van Kristal! Spring mee in Dora's verhalenboek voor een epische tocht om de kristallen te heroveren. Dora heeft je hulp nodig bij de strijd tegen ridders, draken, tovenaars. Breng opnieuw kleur in het koninkrijk!

EERSTE SCHOOLDAG
Dora vergezelt Boots en Tico op hun eerste schooldag! Help Boots Spaans te leren, en Tico Engels tijdens hun avontuur op weg naar school. The School!

BOOTS' BANANENWENS
Boots zou graag elke keer dat hij "bananen" zegt, ook echt bananen krijgen. Nu heeft hij de hulp nodig van Dora, van jou en van een speciale wensmachine om zijn niet-te-houden wens te vervullen.

Bol.com

maandag 1 februari 2016

De film Dora The Explorer - Op Pad Met De Landkaart (2005) kijken

De Kaart is Weg: Dora, Boots, Rugzak en Kaart zijn klaar voor een nieuwe dag vol avonturen. Maar als een grote, rare vogel Kaart per ongeluk aanziet voor een takje en hem naar zijn nest op de hoogste 'berg' brengt, hebben Dora en Boots de hulp van de kleuters nodig om hun eigen kaart te tekenen en hun vriend te bevrijden!

Superkaart: Dora, Boots en de kleuters moeten snel weer de berg af om de superverrassing te bekijken die bij Dora thuis op hen wacht. Wie neemt deze taak op zich? SuperKaart! Als Kaart zijn tovercape omhangt, wordt hij een superheld. Hij kan dan heel hoog vliegen om aanwijzingen te geven, zijn superadem en superkracht gebruiken om obstakels te verplaatsen en ons zelfs helpen Zwieber tegen te houden!

Bonus afleveringen:
Drie Varkentjes: Oh nee! Drie kleine biggetjes zijn uit hun hok ontsnapt! Dora en Boots hebben je hulp nodig om de biggetjes te vinden, voordat Zwieber de vos hun blauwe linten te pakken krijgt. Help je mee de drie kleine biggetjes te redden?
Alleen Op De Wereld: Dora en Boots vinden een kleine, blauwe babyvogel die Engels spreekt. De vogel is nat, heeft het koud en mist haar moeder. Help Dora en Boots en breng de vogel terug naar zijn moeder in de kleine blauwe boom.

Bijzonderheden: Terwijl de kleuters samen spelen met Dora, Boots en
Kaart in "Op pad met de landkaart", leren zij:
- Engels taalvaardigheden:Zeg "Red" of "Yellow" om een rood of geel pad te kiezen en "Jump" om een vriend te laten springen!
- Visuele en ruimtelijke vaardigheden: Teken een kaart,
gebruik tekens om de juiste weg te vinden, zoek bij elkaar
passende kleuren en vind verborgen voorwerpen!
- Kinestetische vaardigheden: Spring hoog over houtblokken om door de jungle te komen en spring over rollende watermeloenen!
- Bovendien leren zij spelenderwijs nog veel meer en wordt hun probleemoplossend vermogen gestimuleerd!

Bron:bol.com

zondag 31 januari 2016

De film Dora The Explorer - Red De Dag! (2008) kijken

Dora is een leuk Latijns Amerikaans meisje wiens kleren niet echt bij mekaar passen, die op avontuur gaat met haar kleine, rode laarzen dragende, vriendje Boots. Tijdens haar avonturen maakt de kijker kennis met haar pratende rugzakvoftewel 'backpack' en de kaart die een grappig liedje zingt.
De show is net een computer avontuur waar een 'muis' pijltje de verschillende scenes aanwijst waar de kinderen een beslissing moeten maken. Dora stelt de kijkertjes vragen en wacht vervolgens op een antwoord.

Afleveringen:


  • Dora en Diego komen te hulp

  • Zwieber de ontdekkingsreiziger

  • Roberto de robot

  • De knuffeldinosaurus van Boots
Bron:bol.com

zaterdag 30 januari 2016

De film Dora The Explorer - Familiepret (2007) kijken


Beleef samen met Dora en Boots spannende familieavonturen en vang sterren, houd Zwieber tegen en nog veel meer!

Familiepret: Dora moet snel naar huis! Haar mama krijgt een baby! Is het een jongen of een meisje? Help grote zus Dora en Boots bij het vinden van de kortste route naar huis, zodat ze de verrassing kunnen ontdekken!

Dora redt de wedstrijd: Dora moet zich naar het voetbalstadion haasten! Haar nichtje Daisy, de zus van Diego, heeft namelijk nog één speler nodig en alleen Dora kan haar uit de brand helpen. Help Dora te rennen, te springen en te schoppen, zodat ze deze belangrijke wedstrijd kan redden!


Beeld: 4:3
Taal: Engels, Frans, Nederlands, Portugees
  • Geluid: Dolby Stereo
  • Bron:bol.com

De film Dora The Explorer - Dora's Grote Rolschaatsavontuur (2015) kijken

Ga op een skate avontuur met Dora en Boots in het Skate Park, waar zij op staan tegen Big Wheeler! Help Dora ook om haar vrienden bij de dokter te krijgen en ga op een wetenschappelijk avontuur naar de Groene Energie Wetenschapsbeurs! Let’s Go!

Dora’s grote rolschaatsavontuur
Dora en Boots willen naar het Skate Park, maar de plaaggeest Big Wheeler sluit het park voor iedereen, ze hebben jouw hulp nodig om hem te verslaan zodat iedereen samen kan rolschaatsen!

Bron:bol.com








Online kijken

vrijdag 29 januari 2016

De film Dora The Explorer - In Wonderland (2016) kijken

Maak je klaar om Wonderland verkennen met Dora en Boots! Toen Dora's poesjes lopen door een magische spiegel, Dora wordt Dora in Wonderland in deze dubbele lengte speciale gebaseerd op het klassieke verhaal. Plus, uitgegroeid tot een boek verkenner met Dora als ze reist naar klassieke verhalen in een bonus episode nooit eerder uitgebracht op DVD!

Bron:bol.com











Online kijken 



donderdag 28 januari 2016

De film Dora The Explorer - Dora's Magische Logeerpartijtje (2014) kijken

Jij bent uitgenodigd...

… voor een magisch slaapfeestje in een museum met Dora, Diego en Boots! Samen gaan jullie op avontuur om Prins Miguel te bevrijden van de spreuk die hem tot een leeuw heeft omgetoverd. Beleef ook een wilde rit met Sparky en Dora en red samen met Dora en Boots de Thanksgiving parade!
Let’s go!

Dora’s logeeravontuur in het museum
Ga met Dora, Diego en Boots naar een slaapfeestje in het museum dat verandert in een avontuur om een cape terug te brengen naar een kasteel, een reus te redden en Prins Miguel te redden van de spreuk!

bron:bol.com


Online kijken 

De film Dora The Explorer - Dora's Grote Voetbaltoernooi (2014) kijken

Maak je klaar voor… de wedstrijddag met Dora en Boots!
Help Dora en haar team de gouden medaille te winnen in Brazilië bij de het Grote Voetbal Toernooi! Reis ook terug in de tijd voor een oud Maya balspel, red samen met Dora de voetbalwedstrijd van Dora’s nichtje Daisy, en doe mee met dierlijke atletiek spelletjes in Boots en Baby Jaguar’s circus!

Dora’s grote voetbaltoernooi: Om het Grote Voetbal Toernooi in Brazilië je te winnen hebben Dora en de Gouden Explorers jouw hulp nodig! Help jij hen de Monsters te verslaan om de Grote Beker te winnen?

Afleveringen:
Dora's grote voetbaltoernooi
Dora en Diego's geweldige dierencircus
Het Maya avontuur
Dora redt de wedstrijd



Bron:bol.com


Online kijken



woensdag 27 januari 2016

de film Dora - Perrito's Big Suprise (2015) kijken

Zet je schrap voor grote verrassingen…
… met Dora en Perrito in 3 fantastische avonturen!

Help Dora om Perrito snel naar Verrassingsheuvel te krijgen voordat Swiper zijn verrassing steelt – onderweg komen Dora’s vrienden ook met hun huisdieren! Ga daarna met Perrito naar het feest voor de tweelingen om zijn tweeling te ontmoeten en red Benny van een eiland. Let’s go!

Perrito’s grote verrassing: Dora heeft een grote verrassing voor Perrito op Verrassingsheuvel, maar Swiper probeert daar eerder te komen om alles te stelen! Ga samen met Dora, Boots en Perrito op een avontuur met andere dieren en vrienden.
Waf, waf naar het speelpark: Dora heeft een grote verrassing voor haar puppy Perrito op het feest van de tweelingen – hij heeft een puppy-tweeling! Help Dora, Boots en Perrito op een puppy avontuur om Perrito’s tweelingbroer te ontmoeten!
Benny de schipbreukeling: Dora en Boots maken zich klaar voor een grote picknick op het strand met hun vrienden, maar Benny komt vast te zitten op Kokosnoot Eiland, hij moet gered worden door Dora, Boots en JOU!

Bron:bol.com


dinsdag 26 januari 2016

De film Dora The Explorer - Piraten Avontuur (2006) kijken

Jo ho ho! Dora en haar vrienden organiseren een Piraten Opvoeren. Maar als de Piratenbiggen per ongeluk Dora's kist met kostuums meenemen, vertrekken Dora en haar vrienden voor een heldhaftige en muzikale zeiltocht om de kist terug te halen. Tijdens hun reis moeten zij sterren vangen, Zwieber ontwijken en nog veel meer!
DORA REDT DE PRINS
Er was eens een heks die prins Ramón naar de Hoge Toren verbande. Als Dora en Boots dit lezen, springen zij in hun sprookjesboek om de prins te redden! Help jij een handje?
COQUÍ
Dora en Boots ontmoeten Coquí, een kikker die prachtig kan zingen. Maar dat kan hij alleen op zijn ver afgelegen eiland. Help Dora Coquí terug te brengen naar zijn eiland, zodat hij zijn stem terugkrijgt en weer kan zingen.
Beeld: 4x3
Geluid: Nederlands, Engels, Frans, Portugees Stereo
Terwijl de kleuters zingen en zeilen in "Dora's Piraten Avontuur" leren zij:
- Engelse taalvaardigheden:
Roep "Let's push it!" als Dora's vrienden een boot in de zee moeten duwen en roep "Backpack" om Rugzak te roepen.
- Muzikale vaardigheden/luistervaardigheden:
Zing klassieke kleuterliedjes en populaire Doraliedjes om langs de Zingende Brug te varen, dekist terug te halen en Zwieber tegen te houden!
- Wiskundige vaardigheden:
Tel je een weg door de zeven zeeën en tel de zingende sterren!
- Plus andere manieren om de kennis en het probleemoplossende vermogen te vergroten!

Bron:bol.com

zondag 24 januari 2016

De film Dora The Explorer - Sterren Vangen (2005) kijken

STERREN VANGER:

Oma geeft Dora een Sterrenzakje en maakt haar hiermee tot sterren vanger! Maar Zwieber steelt het sterrenzakje. Nu heeft Dora jou en de ontdekkingssterren nodig om de tas te vinden en haar nieuwe sterrenvriend,Woo-Hoo, te redden!

STERREN BERG:

Oh nee! Zwieber heeft Dora's ketting gestolen en hem op de top van de sterren berg gegooid! Dora heeft nu jouw hulp en de hulp van een paar speciale ontdekkingssterren nodig om de ketting terug te vinden!

LUIDER!:

Dora en Boots moeten Rode Haan helpen de zon wakker te maken. Al hun vrienden liggen namelijk nog prinsheerlijk in hun pyjama's te slapen! Help je ze de ochtend aan de gang te krijgen?

VERSTOPPERTJE:

Dora en haar vrienden zijn specialisten in verstoppen! Maar om de Trofee van Mister Toekan te kunnen winnen, moet Dora haar vrienden in de spook grot, de eekhoorn bomen en het regen woud vinden. En daar heeft ze jouw hulp bij nodig!

TERWIJL DE KLEUTERS SAMEN MET DORA STERREN VANGEN, LEREN ZIJ:

Engelse taalvaardigheden:
Zeg voertuignamen en de namen van de kleuren in het Engels.
Wiskundige vaardigheden/logica:
Tel samen met Dora tot 15.
Fysieke vaardigheden:
Strek je uit om de sterren te vangen & spring over haaien.

Bron:bol.com

zaterdag 23 januari 2016

De film Dora The Explorer - Dora's Halloween (2010) kijken

Beleef samen met Dora en Boots een griezelig Halloweenavontuur en ga op een magische zoektocht naar de toverstaf die een tovenaar is kwijtgeraakt!

BOE!
Op Halloween komen Dora en Boots een trick-or-treat tegen die zich niet hoeft te verkleden: Monstertje! Help mee hem voor middernacht terug te brengen naar het Monsterhuis

HET APENREK
Dora wil op het Apenrek klimmen en daarom gaat ze samen met Boots naar de speeltuin. Help haar de Trolbrug oversteken, de Windheuvel beklimmen en daarna het Apenrek over.

HET LAATSTE PUZZELSTUK
De tovenaar in Dora's puzzel kan niet toveren zonder zijn toverstafpuzzelstukje! Dora en Boots hebben jouw hulp nodig om naar het einde van de regenboog te reizen om dat laatste puzzelstuk te vinden!

DE DONDERWOLK
Regen, regen ga toch weg! Er komt een grote donderwolk aan. Dora en Boots moeten terug naar Dora's huis om al
hun vriendjes ook veilig thuis te brengen. Het is een race tegen de regen.

Bron:bol.com

de film Dora The Explorer - Dora's Spectaculaire Schaatswedstrijd (2015)

Bereid je voor… op een spectaculair schaatsavontuur! Dora en Boots moeten al schaatsend de Sneeuwprinses, Sneeuwfee en al hun Sneeuwbos vriendjes redden van een gemene IJsheks die alle schaatsen steelt! Help Dora ook met het vangen van een Vormentrein en race tegen de klok met haar dappere puppy Perrito en Scooter om Boots te redden.

DORA’S SPECTACULAIRE SCHAATSWEDSTRIJD!
Dora wil schaatsen in het Sneeuwbos met de Sneeuwprinses en haar dierenvriendjes, maar wanneer de IJsheks alle schaatsen steelt van de dieren moet Dora in actie komen. Help Dora in haar schaatsrace om de schaatsen terug te winnen!

Bron:bol.com

vrijdag 22 januari 2016

De film Dora The Explorer - Eieren (2005) kijken

Eierjacht!
Het is een uitstekende dag om samen met Dora en Boots naar eieren te zoeken! Ze zijn op zoek naar het Grote Gele Ei met daarin de superprijs en daarvoor hebben ze je hulp nodig. Zorg dat je onderweg ook de andere verrassingseieren in de gaten houdt en houd bovendien rekening met een paar verrassingen van Zwieber de Vos!
Moederdag:
Dora en haar vrienden organiseren een moederdagfeest! Maar voordat het feest van start kan gaan, moet Dora eerst bananen, noten en chocolade voor de cake vinden. Help Dora bij haar zoektocht naar de cakeingrediënten, help Boots, Benny, Tico en Isa bij hun voorbereidingen voor de moederdagcadeaus en help hen Zwieber in de gaten te houden!
De Muziekanten:
De mensen in de stad plannen een muziekoptocht, maar als Señor Shush de muziekinstrumenten in een muziekdoos opsluit, besluiten Dora en Boots een eigen muziekoptocht in de stad te organiseren! Help Dora en Boots bij het vinden van muziekinstrumenten voor hun vrienden, houd Zwieber tegen en maak mooie muziek!
Pablo's Fluit:
Er was eens een jongen genaamd Pablo en hij had een magische fluit ... totdat hij die tijdens een storm verloor! Dora en Boots willen de fluit terugbrengen naar Pablo's berg. Maar hiervoor moeten zij eerst langs het Spookbos en Zwieber de Vos. Wil jij Dora en Boots hierbij helpen?

Bron:bol.com

donderdag 21 januari 2016

De film Dora The Explorer - Dora En De 3 Kleine Biggetjes (2012) kijken

4 avonturen van Dora!

Dora Redt De Drie Kleine Biggetjes
Wanneer Zwieber van alles steelt uit klassieke sprookjesverhalen – zoals de bakstenen van de Drie Kleine Biggetjes – heeft Dora jou hulp nodig om terug te gaan naar Sprookjesland en alles weer recht te zetten.

Het Maya-Avontuur
Dora en Boots reizen terug in de tijd naar een oude Maya beschaving waar ze hun vrienden Hoon en Balan helpen om het Ballenspel Kampioenschap te winnen tegen de vals spelende Pech.

Stuiterlaarzen
Boots kan niet wachten om zijn laarzen terug te krijgen van de schoenmaker, maar als hij per ongeluk stuiterlaarzen krijgt moeten jij en Dora samen op een stuiteravontuur om Boots te helpen zijn laarzen te vinden!

De Goochelshow Van De Grote Rode Kip
Tijdens een mislukte goocheltruc krimpt De Grote Rode Kip tot de grootte van een konijntje. Dora en Boots moeten met hem mee naar Goochelland om zijn toverstok te vinden en hem weer groot te maken.

Bron:bol.com

dinsdag 19 januari 2016

De film Dora The Explorer - Undercover Dora (2009) kijken

Ga op een echt speurdersavontuur met Dora! Dora en Boots zijn Super Spionnen op een topgeheime missie: ze moeten Zwieber zien te stoppen van het stelen van cakejes en verjaardagscadeautjes!

Afleveringen:
Spionnen
De brandweerauto
Superspionnen
Yee Haw

Bron:bol.com








Online kijken

maandag 18 januari 2016

De film Dora The Explorer - De Verlegen Regenboog (2010) kijken

Afleveringen:

De Verlegen Regenboog
Help Dora en Boots tijdens hun kleurrijke avontuur om een verlegen regenboogje naar zijn eerste grote pdracht in de lucht boven de Regenrotsen te brengen!

De Kroon Van Koning John The Silly
Malle Koning John the Silly heeft hulp nodig van Dora, Boots en jou om zijn kroon terug te vinden vóór zijn Mama's verjaardagsfeest begint!

Bugga Bugga
Mami Bugga Bugga heeft hulp nodig om voedsel bij haar hongerige baby's te krijgen! Dora en Boots brengen redding! Help ook jij mee?

I Love You
Een liefhebbende Koning en Koningin zeiden altijd "I love you"… Tot een gemene tovenaar hen in bergen veranderde! Help Dora en Boots om de betovering te verbreken

Bron:bol.com

zondag 17 januari 2016

De film Dora The Explorer - Dora's Fantastische Gymnastiek Avontuur (2013) kijken

Help Dora met de fantastische gymnastiekshow, win een rozet met Pinto in de grote paardenshow en zoek de lievelingsdingen van Zwieber in deze drie waanzinnige avonturen!

Afleveringen:
Een prijslint voor Pinto!
Zwiebers lievelingsdingen
Dora in Trollenland

Bron:bol.com









Online kijken

zaterdag 16 januari 2016

De film Dora The Explorer - Dora's Koninklijke Redding (2014) kijken

Drie nieuwe avonturen van Dora The Explorer:
  • Dora’s Royal Rescue

  • Dora’s Knighthood Adventure!

  • Pepe’s School Day Adventure

Bron:bol.com









Online kijken


donderdag 14 januari 2016

De film Dora The Explorer - De Stad van het Verloren Speelgoed (2008) kijken

Met de Dora the Explorer Stad van het Verloren Speelgoed DVD kunnen jonge kinderen met Dora en haar vriendjes op zoek naar verloren schatten in 2 spannende afleveringen. In "De verloren Stad" en "Het verloren knijppoppetje," leren kinderen tevens engels taalvaardigheden, reken vaardigheden, ruimte en inzicht vaardigheden en andere leer en probleem-oplossende vaardigheden. 2 bonus afleveringen staan er ook op. "Bessenjacht" en "Plakband." De Verloren Stad: Dora is haar teddybeer kwijt! Tico is zijn sleutels kwijt! Zelfs Zwieber heeft iets verloren! Daarom gaan Dora en Boots op stap om alle kwijtgeraakte spullen terug te vinden in de Verloren Stad. Ze zullen de hulp van kleuters nodig hebben om door de Getalpiramide te rennen en het Warboeloerwoud op orde te brengen, zodat ze naar de Verloren Stad kunnen gaan om Dora's teddybeer te vinden … en alle andere verloren schatten! Het Verloren Knijppoppetje: Piep, Piep! Boots vindt het leuk om zijn leuke, nieuwe badspeeltje, het knijppoppetje, te laten piepen. Maar Boots knijpt te hard en raakt zijn knijppoppetje kwijt in de rivier. Nu moeten kleuters Dora en Boots naar de Glibberige Geiser volgen om het poppetje terug te halen! Bessenjacht: Dora en Boots willen zoete, sappige bosbessen plukken en hebben jouw hulp nodig om bij de Bosbessenberg te komen. Help hen over de ijskoude Rivier te roeien en over het Prikkelbos te schommelen. Maar wees op je hoede voor Zwieber de Vos, en andere verrassingen op de Bosbessenberg. Plakband: Benny de Stier heeft dringend plakband nodig. Zijn heteluchtballon loopt langzaam leeg en hij vliegt rechtstreeks naar het krokodillenmeer! Help Dora en Boots om het plakband naar Benny te brengen, zodat hij zijn ballon kan repareren. Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital Mono
Taal: Nederlands, Engels

Bol.com

woensdag 13 januari 2016

De Film Dora - Hondjesdag (2015) kijken

All together! Dora en haar friends hebben jouw hulp nodig in deze vier magische avonturen in Green Beach! Help hen bij het herenigen van Cusco met zijn puppybroertjes voor Hondjesadoptiedag. Red ook het Magische land, brengt muziek naar Operaland en reis naar de sprookjesachtige marionettenwereld!

Hondjesdag!
Het hondje Cusco heeft hulp nodig bij het vinden van zijn puppybroertjes voor Hondjesadoptiedag. Race samen met Dora en haar vrienden naar Green Beach om hen te vinden!

Bron:bol.com







Online kijken


dinsdag 12 januari 2016

De Film Dora The Explorer - Naar De Kapper! (2013) kijken

Met Dora beleef je veel nieuwe dingen – zoals je eerste bezoekje aan de kapper met Boots, de eerste verjaardag van de tweeling, je eerste ritje op Pegaso en nog veel meer! Daar gaan we!

Afleveringen:


  • Allemaal naar de kapper

  • De superbaby's zijn jarig

  • Baby Winky gaat naar huis!

  • Het avontuur van Pegaso

Bron:bol.com




Online kijken





maandag 11 januari 2016

De Film Dora The Explorer - Maak Kennis Met Diego (2006) kijken

In het Dierenopvangcentrum horen Dora, Boots en Diego een schreeuw om hulp. Baby Jaguar zit vast bij de Waterval en zij hebben jouw hulp nodig om al rennend, swingend en springend redding te brengen! Kijk op Diego's zakcomputer, zwier mee op een kabelbaan, roep de wilde dieren ... terwijl je al springend de sterren probeert te vangen! Er is veel te beleven in dit beestachtige avontuur vol actie.


Afleveringen:

Maak kennis met Diego!
Naar de Zuidpool
Kleine ster
De Whizzle en de vier wensen

Bron:bol.com

zondag 10 januari 2016

De Film Dora The Explorer - Dora Redt De Sneeuwprinses | (2008) kijken

Alles wat Dora nodig heeft om de Sneeuwprinses te redden is een glimlach… en de hulp van een ontdekkingsreiziger zoals jij! Ga samen met haar en haar vrienden op een dubbellang avontuur door het Sneeuwbos.


DORA REDT DE SNEEUWPRINSES:
Als een gemene Heks de Sneeuwprinses opsluit in een toren, hebben Dora en haar vrienden jouw hulp nodig. Spring midden in een verhalenboek en ga samen met de Sneeuwfee op avontuur om de Sneeuwprinses en het smeltende Sneeuwbos te redden!


DOKTER DORA:
Hatsjie! Hatsjie! Wat hoor ik daar? Benny de Stier moet niezen! Er komt hulp van Dokter Dora, die bij de zieke Benny op bezoek gaat.


WIE IS ER JARIG?:
Hartelijk gefeliciteerd, maar wie is eigenlijk jarig? Ga samen met Dora en Boots op reis om in het Speel Park uit te vinden wie er een verjaardagsfeestje geeft.

Bron:bol.com

zaterdag 9 januari 2016

de film Dora The Explorer - Dora's Grote Verjaardag Avontuur (2010) kijken

In 2010 bestaat Dora 10 jaar! Dat betekent een bijzonder feestelijk jaar. Op Dora's Grote Verjaardagavontuur viert Dora haar verjaardag met al haar vriendjes en familie! Jij komt toch ook?

Afleveringen:


  • Dora's grote verjaardag avontuur

  • Wij eisen een ijsje

  • Wizzie's wensen

Bron:bol.com


vrijdag 8 januari 2016

De Film Dora The Explorer - Zing Met Dora (2014) kijken

Beleef samen met Dora en Boots een muzikaal meezingavontuur! Breng Baby Bongo naar zijn eerste optreden en maak kennis met het neefje van Kaart, Kleine Kaart.

Wanneer Benny vergeet om de uitnodigingen voor zijn zangfeestje te versturen, hebben Dora en Boots jouw hulp nodig om hun microfoon naar zijn schuur te brengen, zodat hij iedereen op kan roepen om naar zijn swingende festijn te komen!

bron:bol.com


donderdag 7 januari 2016

De Film Dora The Explorer - Dora's Betoverende Bos (2012) kijken

Verken het Betoverde Bos met Dora, Boots en koning Unicornio in deze drie avonturen, met tot slot een betoverende dubbele aflevering!

Afleveringen:


Het Verhaal Van De Eenhoornkoning


Unicornio is gekozen als koning van het Betoverde Bos, maar Dora, Boots en JIJ moeten hem ervan overtuigen dat hij aardig, slim, dapper en sterk genoeg is om te regeren!

Het Geheim Van Atlantis


Dora, Boots en King Unicornio verlaten het bos om samen met Diego een eind te maken aan een eeuwenoude strijd tussen eenhoorns en draken, zodat het verloren continent Atlantis weer boven water komt!

Dora Redt Koning Unicornio


Dora en Boots gaan terug naar het Betoverde Bos om het van Uil te redden, die zichzelf tot koning heeft uitgeroepen en vogelverschrikkers, kabouters en elfjes uit het bos heeft verbannen! Het Betoverde Bos is voor iedereen! Dora, Boots en hun vriendjes uit het bos hebben jouw hulp nodig om Unicornio weer op de troon te krijgen als rechtvaardige heerser!

bron:Bol.com

woensdag 6 januari 2016

De Film Dora The Explorer - Dora's Eerste Fiets (2012) kijken

Dora vindt het leuk om Boots te helpen. Ze leert hem fietsen, helpt hem zijn schoenen terug te vinden en nog veel meer! Jij kunt hem ook helpen tijdens deze vier fantastische vriendschapsavonturen.

Afleveringen:
Een fiets voor Boots
Vakantie!
Pablo's fluit
De toverstok van de grote rode kip


bron:bol.com


dinsdag 5 januari 2016

De Film Dora & Vrienden (2015) kijken

Ga samen met Dora, Naiya, Emma, Kate, Alana en Pablo op 4 magische avonturen! Help Dora en haar vrienden op een reis naar een oude wereld om een ring te vinden, ontdek een pratend schip in een verborgen piratengrot, ga op een koninklijk avontuur om een jurk terug te brengen naar een prinses en zorg dat mensen weer mogen dansen in een stad waar het verboden was! It’s magical!

bron:bol.com












maandag 4 januari 2016

Dora The Explorer - Dora's Grote Kerstavontuur (2010) kijken

Merry Christmas! In de Dora-versie van deze Kerstklassieker moet Dora Zwieber helpen ontdekken waar het bij Kerstmis werkelijk om gaat!

DORA'S GROTE KERSTAVONTUUR
Als Zwieber probeert de Kerstster van Dora's Christmas Evening Party te stelen, komt hij op De Stoute Lijst van de Kerstman terecht. Om hem weer op De Lieve Lijst te krijgen, moet Dora Zwieber helpen naar het verleden, het heden en de toekomst te reizen om de ware geest van Kerstmis te ontdekken. Help je mee?

bron:bol.com















zondag 3 januari 2016

De FIlm Dora The Explorer - Muziekles Op School (2011) kijken

- De Muzieklerares: Oei! De muzieklerares van Boots heeft een kapotte fiets. Help Dora en Boots bij hun muzikale avontuur om de muzieklerares op tijd naar school te brengen!

- De Gelukkige Bromtrol: Niets maakt de Oude Bromtrol vrolijk ... op drie dingen na. Help Dora en Boots deze drie dingen te vinden om de Vrolijke Dans van de Bromtrol te zien!

- Boots Helpt Dora: Dora heeft een liedje voor de muziekles geschreven, maar ze heeft het in de kamer van Boots laten liggen! Hij gaat alleen op avontuur om het liedje naar school te brengen. Help jij hem?

- Een Brief Voor Zwieber: Wanneer de bril van de Vliegensvlugge Luchtpostvogel stuk gaat, heeft ze Dora, Boots en jou nodig om haar brieven aan iedereen te bezorgen… ook aan Zwieber de Vos!



Bron:bol.com

zaterdag 2 januari 2016

De Film Dora Dora The Explorer - Dora's Kerstfeest (2005) kijken

Dora The Explorer - Dora's Kerstfeest online

Een kado voor de Kerstman
Merry Christmas! Gelukkig Kerstfeest! Dora en Boots willen De Kerstman alvast in kerststemming brengen, maar zij hebben jouw hulp nodig om helemaal naar de Noordpool te reizen!
Go, Tico, Go!
De speelgoedbrandweerauto van Boots staat boven op de Besneeuwde Berg. Dora en Boots moeten hem snel ophalen, voordat Zwieber hem te pakken krijgt. Tico schiet hen te hulp! Hij helpt Dora en haar vrienden land, zee, lucht en sneeuw te overbruggen om bij de brandweerauto te komen!
Kwak! Kwak!
Spring in een Kleurplatenboek voor een kleurig avontuur. Baby Eend is verdwaald en wil naar zijn Mammi! Help jij Dora en Boots om Baby Eend terug te brengen naar de Eendenvijver?
Mimo de Hamster
Dora laat Boots haar klaslokaal zien en merkt dat Mimo de Hamster weg is! Help Dora krokodillen, slangen, spinnen en Zwieber te omzeilen om Mimo te redden!

Bron:bol.com

vrijdag 1 januari 2016

De Film Dora The Explorer - Beste Vriendjes Kijken

Dora The Explorer - Beste Vriendjes Online

Er zijn een heleboel vriendjes te vinden in deze avonturen, maar Dora heeft op haar ontdekkingsreizen één heel speciaal vriendje nodig – JIJ!

DORA'S EERSTE TOCHT
Dora vertelt aan tafel over haar allereerste avontuur en jij mag met haar mee. Ontdek hoe ze Boots, Isa, Tico, Benny en het Party Trio ontmoette en zelfs wanneer ze die sluwe vos Zwieber voor het eerst tegenkwam!

BESTE VRIENDJES
Op Beste Vriendjesdag spreken Dora en Boots af op de Regenboogrots, maar ze zijn op twee verschillende plekken. Help ze in twee aparte avonturen om weer bij elkaar te komen!

Bron:Bol.com