donderdag 31 december 2015

De Film Dora The Explorer - Sinterklaas Box kijken

Dora The Explorer - Sinterklaas Box Online

Dit Dora Sinterklaaspakket bevat niet alleen 2 DVD's van Dora, maar ook een Sinterklaas cd met de allerbeste Sinterklaasliedjes gezongen door kinderkoor De Hartendiefjes!

De boxset bevat de volgende DVD's:
- De stad van het verloren speelgoed: Dora is haar teddybeer kwijt! Tico is zijn sleutels kwijt! Zelfs Zwieber heeft iets verloren! Daarom gaan Dora en Boots op stap om alle kwijtgeraakte spullen terug te vinden in de Verloren Stad.
Plus de volgende 3 afleveringen: Het verloren knijppoppetje – Bessenjacht – Plakband.

- Super gek feest!: Dit avontuur zit bomvol met gekkigheid, want Dora, Boots en jij zijn uitgenodigd voor het Super Gek feest van de Grote Rode Kip! Maar als de Grote Rode Kip zijn taart niet meer kan vinden, moet jij Dora en Boots helpen tijdens een hilarische zoektocht naar de verdwenen taart.
Plus de volgende 3 afleveringen: Boots speciale dag - Wagen in nood – De grote aardappel.

Bron:bol.com


Online kijken


woensdag 30 december 2015

De Film Dora The Explorer - Ontdek De Wereld! (2013) Kijken

Dora The Explorer - Ontdek De Wereld!

Ga mee met Dora en Boots op een spannend en kleurrijk avontuur over de hele wereld! Van de Zuidpool tot regenwouden en tropische stranden, leer alles over deze grote mooie aardbol! Dus waar wacht je op? Let's Go!

Afleveringen:


  • De vier seizoenen

  • Sterrenvanger

  • De sterrenberg

  • Naar het strand

  • De grote rivier

  • Vis uit het water!

  • Bron:bol.com
  •                                                     kijken 


dinsdag 29 december 2015

De Film Dora The Explorer - Ballerina (2013) kijken

Dora The Explorer - Ballerina (2013 Online


Afleveringen:

  • Dora Ballerina

  • De Supergekke Party

  • De Muzikanten

  • Surprise!







Online kijken



maandag 28 december 2015

De Film Dora The Explorer - Kerst Met Dora (2009) kijken

The Explorer - Kerst Met Dora Online

KERST MET DORA bevat maar liefst 2 DVD's. Dat betekent bijna 2 uur kijkplezier!

KERST MET DORA bevat de volgende DVD's:
Dora's Kerstfeest
Dora redt de Sneeuwprinses


Bron:bol.com












zondag 27 december 2015

De film Dora The Explorer - Puppy Power! (2010) kijken

Red de hondjes
Dora en Boots rekenen op jouw hulp wanneer ze in een videogame springen om 100 puppy's te redden van een gemene hondenvanger!

Dora heeft een hondje
Dora heeft een kadootje in petto voor haar nieuwe hondje Little dog. Maar Zwieber ligt op de loer met nieuwe geniepige Zwieber-trucjes! Help Dora het pakje veilig thuis te krijgen!

Grootmoeders Huisje
Help Dora en Boots voorbij Zwieber te raken, zodat ze hun mandje vol lekkers naar het huis van Grandmother kunnen brengen!

Dora de dokter
Hatsjoe, hatsjoe! Wat is dat geluid? Benny de Stier heeft niesbuien! Dora de Dokter brengt redding en trekt naar de stal van Benny voor een huisbezoek.

Bron:bol.com

De film Dora The Explorer - Dora's Paasavontuur (2013) kijken

Dora en Boots wachten op een bezoekje van de hiphop-haas, die alle paaseieren komt brengen voor de grote eierspeurtocht! Maar dan steelt Zwieber plots het mandje van de hiphop-haas! Dora en Boots hebben jouw hulp nodig om ervoor te zorgen dat het toch nog een prettig en plezierig Pasen wordt voor iedereen!

Afleveringen:
Dora's paasavontuur
De knorrige oude trol gaat trouwen
Dora in het land van de trollen

Bron:bol.com








Online kijken

De film Dora The Explorer - Super Baby's (2008) kijken

Het baby broertje en zusje van Dora mogen dan klein zijn maar ze beleven grootse avonturen! Dora verteld haar broertje en zusje een super verhaaltje waarin zij de rol op zich nemen van super baby's. Maar zelfs super baby's hebben hulp nodig van de kijkertjes om hun super gehoor, super gehuil en super vliegende krachten te gebruiken om hun bananenpap terug te krijgen. In een ander avontuur zijn de baby's in hun kinderwagen gekropen en rollen ze per ongeluk de berg af richting de Glibberige Geiser. Kunnen ze op tijd gered worden door Dora, mama, papa, Boots, grandma en Diego?

Bron:bol.com







Online kijken

vrijdag 25 december 2015

de Film Dora The Explorer - Dora Redt Een Zeemeermin (2015) kijken

                                           Duik het avontuur in...


...met Dora, die terugkeert naar het Rijk der Zeemeerminnen en daar een geweldige onderwaterreis maakt! Red ook Benny van Kokosnoteneiland en ga met Dora op avontuur in een sprookjeswereld bij maanlicht!

Dora’s redding in het Rijk der Zeemeerminnen:
Zeemeermin Dora en aapje Boots hebben jouw hulp nodig als ze langs de tuin van Octopus zwemmen, op de rug van een walvis meeliften, en nog veel meer, om hun nieuwe zeemeermin-vriendin Maribel terug bij haar mamma in Zeemeerminnenbaai te krijgen!

Afleveringen:

  • Dora redt de zeemeerminnen

  • Dora's avontuur in het maanlicht

  • Dora's Koos uit de doos

  • bron:Bol.com

dinsdag 22 december 2015

De film Dora The Explorer - Eén Groot Feest (2008) kijken


Maak je klaar om feest te vieren met Dora en Boots! Help Dora op het verjaardagsfeest van haar nichtje Daisy te komen, haar speciale 15de verjaardag, en win een grote pinata en nog veel meer!

De verjaardag van Daisy: Dora moet de speciale kroon en schoenen naar het verjaardagsfeest van haar nichtje Daisy brengen. Help haar met fietsen op de robotfiets, ga mee naar Diego en Baby Jaguar, pas op voor Zwieber en ga snel naar het feest!
De grote Pinata: Ga mee met Dora en Boots naar de kermis! Help hen de grote pinata te winnen door tien gele kaartjes te verzamelen wanneer zij spelletjes op de kermis spelen, maar houd Zwieber in de gaten!

Terwijl peuters met Dora feestvieren, leren ze: Engelse taalvaardigheid, wiskundige/logische vaardigheden, lichaamsbeweging en nog veel meer leerzame en probleemoplossende vaardigheden!

Afleveringen:


  • De verjaardag van Daisy

  • De grote Pinata

  • Verrassing!

  • De supersonische maakmachine

Bron:bol.com

donderdag 17 december 2015

De film Dora The Explorer - Sprookjes Avontuur (2006) kijken

-Dora's sprookjesavontuur: Er was eens hier ver vandaan een land genaamd Sprookjesland en Dora en Boots gaan daar naartoe. Maar als Boots wordt betoverd door een Gemene Heks, staat Dora voor haar moeilijkste taak ooit – ze moet een echte prinses worden om de slapende Boots te kunnen wekken! Help je haar om The Prinses Dora te worden?

-Wat gebeurde er toen?: De wolf haalde diep adem en blies… wat gebeurde er toen? Dora gebruikt haar fantasie om een spannend einde voor het verhaal te verzinnen! Beleef samen met haar enkele klassieke sprookjesverhalen.

-De toverstaf: Dora en Boots vinden een Toverstaf die een Tovertruc kan uitvoeren boven op de Hoogste Heuvel. Maar om daar te komen moeten Dora en Boots eerst alle
manieren leren waarop ze de Toverstaf kunnen gebruiken. Help je ze erbij?

Terwijl de kleuters samen met Dora door het sprookjesland reizen leren zij:

- Engelse taalvaardigheden: Zeg "hot" om lente van de winter te maken en nog veel meer.
- Muzikale vaardigheden/ luistervaardigheden: Luister naar het Reuzehondje en zing sprookjesliedjes.
- Fysieke vaardigheden: Loop op je tenen langs de draak, borstel Dora's lange haren en vang sterren.
Plus andere leer- en probleemoplossende vaardigheden.

Bron:bol,com

dinsdag 15 december 2015

De film Dora The Explorer - Super Gek Feest (2008) kijken

Het is partytijd! Je bent uitgenodigd om lekker gek te doen tijdens het Super Gek feest van de Grote Rode Kip en Boots' Speciale Dag. Zonder jou is het geen feest, dus kom op! Doe mee!

-Super gek feest!: Dit avontuur zit bomvol met gekkigheid, want Dora, Boots en jij zijn uitgenodigd voor het Super Gek feest van de Grote Rode Kip! Maar als de Grote Rode Kip zijn taart niet meer kan vinden, moet jij Dora en Boots helpen tijdens een hilarische zoektocht naar de verdwenen taart.

-Boots special dag: Kom op, bezorg Boots een leuke dag omdat het ZIJN Speciale Dag is! Doe mee aan alles wat hij leuk vindt, zoals de Grote Drumoptocht, met de dieren spelen in het dierenopvangcentrum en zijn papa op zijn werk opzoeken.

-Wagen in nood: Oproep aan alle auto's! Nadat de IJswagen is vast komen te zitten in het zand, zetten Boots en Dora een reddingsactie op touw samen met al hun autovrienden. Zij hebben hierbij echter jouw hulp nodig. Maar je moet wel Zwieber, de sterren en nog veel meer in de gaten houden!

-De grote aardappel: Als Benny de Stier een toverstaf vindt, verandert hij zichzelf per ongeluk in Benny de Aardappel. Alleen de Tovenaar kan dit ongedaan maken. Maar Benny kan alleen met de hulp van Dora, Boots en een superontdekkingsreiziger als jij de weg naar het Toverkasteel vinden.


Terwijl peuters gek doen tijdens het "Super Gek feest" leren zij:
- Engelse taalvaardigheden: Zeg tegen Tico's auto-vliegtuig-copter dat hij moet "opstijgen" met "up" en "dalen" met "down".
- Luistervaardigheden: Zing gekke liedjes, roep een suikervogel en help verwarde dieren het juiste geluid te maken!
- Bewegingsvaardigheden: Dans een gek dansje, drum met Boots en trek gekke bekken om de oude bromtol aan het lachen te maken!
- Plus andere manieren om de kennis en het probleemoplossende vermogen te vergroten!

Bron:bol.com